BFF

När Julle och Nathali var här hade vi det riktigt grymt! Nedan följer en, så kallad, bildbomb.
Första kvällen gjorde vi tacos och var uppe alldeles för sent trots att vi gnällde om att vi var trötta redan vid halv tio. Morgonen därpå var det därför lite kämpigt att komma upp ur sängen och ge hästarna frukost men det gick.
Efter lite omständigheter som att hitta en hjälm som passade Julles huvud och hur man startar en traktor gav vi oss ut i skogen. Jag och Julle red och Nathali gick med kameran.
Ungefär såhär såg det ut:
När vi kom tillbaka var vi ganska hungriga men också lite äventyrslystna, så vi körde iväg till Kåseberga, en by vid kusten, för att käka.
I Kåseberga fanns det inte bara fisk utan också får som gick och betade högt uppe på kullarna. Somliga var stolta, andra glada och någon lurig.
Högst uppe fanns där en stor stensättning som forntidssnubbarna har fixat. Rätt ballt tyckte vi.
Sedan levde Julle lite farligt på kanten. 
På kvällen käkade vi en slags fin middag med ost, kex, vindruvor och vin.
Nästa dag, den tredje och sista, begav vi oss iväg på en vandring mellan frukost och lunch. Vi äventyrade lite i Fyledalen och hade det allmänt trevligt.
Särskilt med korna. Nathali bondade med en och Julle blev nästan uppäten av en annan. 
När vi kom in i skogen blev vi så inspirerade att vi ville spela lite Sagan om Ringen musik, men det dåliga ljudet från mobilen hade nästan ihjäl stämningen så vi gav upp. 
Den lilla hajken tog till sist slut och efter lite lunch och lite film tog mina vänner sitt pick och pack och åkte hem mot Göteborg.

Skriv en kommentar