2014 - December

Att sammanfatta december känns märkligt eftersom det var så nyligen och eftersom Pippi vilade nästan hela månaden så var det inte så händelserikt, men here we go!
Efter några ridpass i början av december när hon varit på lite halvkasst humör så ställde vi av henne för vintervilan. Sedan blev hon dessutom väldigt lös i magen och det var ju inte alls roligt för någon.
Något som däremot var roligt för någon (mest för mig) var att jag fyllde år vilket ju alltid är trevligt. Dagen firades småskaligt ute med vänner i ett gäng där vi visst var minst fyra stycken som fyllde år ungefär samtidigt.
Pippis skor plockades av eftersom hon ändå skulle vila och vi tänkte att det kanske kunde vara lite förebyggande mot strålröta som hon haft problem med tidigare. I ungefär samma veva blev hon behandlad av en osteopat.
Äntligen fick hon en kompis i hagen! På Lucia kom det en liten islandsherre till stallet som fick gå med Pippi och de blev vänner direkt. Hon var helt överlycklig över sin lekkamrat.
Astrid och jag pyntade i stallet och hade det supermysigt som alltid. Liksom förra året miljötränade vi med våra hästar samma dag. Den här gången var Anna och Mac med också.
Julafton kom och det var ju helt klart trevligt.
 
Sedan tog saker och ting slut och det var mindre trevligt. Det sög rent ut sagt och det suger fortfarande. Men jag tänker inte älta i något som är förlorat.

Skriv en kommentar